Zoek
Brusselse wafels naar eigen
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg. Zelfrijzende bloem
1 liter Spuitwater
4 dl. Melk
5 dl. Olie
4 pakjes Vanillesuiker
4 Eieren
4 eetl. Donkerbruine suiker ( cassonade)
Bereiding
1
Meng alles tot een mooi beslag. Wafelijzer opwarmen en voor de eerste wafels de vorm een klein beetje smeren met olie of boter.
2
Bakken maar !
3
Superlichte wafels verzekerd.TIP!
4
Wens je niet gans het beslag in 1 maal op te werken, men kan dit beslag gedurende 5 dagen bewaren in de koelkast.
5
Suppermakkelijk, onverwacht bezoek, steeds iets lekker zoet.SMAKELIJK
Brusselse wafels naar eigen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tonijn en kerstomaten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
2x gazpacho
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
In eigen vocht gepocheerde oesters
20 min
Snack
Bekijk recept
Brusselse wafels met rood fruit
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min
Nagerecht
Bekijk recept