Brusselse wafels naar eigen

15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alles tot een mooi beslag. Wafelijzer opwarmen en voor de eerste wafels de vorm een klein beetje smeren met olie of boter.
  • 2 Bakken maar !
  • 3 Superlichte wafels verzekerd.TIP!
  • 4 Wens je niet gans het beslag in 1 maal op te werken, men kan dit beslag gedurende 5 dagen bewaren in de koelkast.
  • 5 Suppermakkelijk, onverwacht bezoek, steeds iets lekker zoet.SMAKELIJK

Brusselse wafels naar eigen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tonijn en kerstomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
2x gazpacho
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
In eigen vocht gepocheerde oesters
20 min Snack
Bekijk recept

Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept