- Vet een cakevorm van ongeveer 24 cm lengte in en bestrooi deze met bloem."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Roer de boter en de suiker tot een zachte, lichtgele, romige massa."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg één voor één de eieren toe. Wacht steeds met het volgende ei tot het eerdere goed opgenomen is."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Roer de bloem en het zout erdoor."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Roer het maanzaad door het deeg en dan de rum of het rumaroma."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Zet de cakevorm in het midden van een koude oven."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Bak de cake op een temperatuur van 170°C gedurende 70 min."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Probeer met een breinaald of satéprikker of die er schoon uitkomt."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Laat de cake afkoelen en smullen maar."},{"@type":"HowToStep","text":"10. (www.smulweb.nl)"}]}