Spikkeltjescake met maanzaad

85 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Vet een cakevorm van ongeveer 24 cm lengte in en bestrooi deze met bloem.
  • 2
    - Roer de boter en de suiker tot een zachte, lichtgele, romige massa.
  • 3
    - Voeg één voor één de eieren toe. Wacht steeds met het volgende ei tot het eerdere goed opgenomen is.
  • 4
    - Roer de bloem en het zout erdoor.
  • 5
    - Roer het maanzaad door het deeg en dan de rum of het rumaroma.
  • 6
    - Zet de cakevorm in het midden van een koude oven.
  • 7
    - Bak de cake op een temperatuur van 170°C gedurende 70 min.
  • 8
    - Probeer met een breinaald of satéprikker of die er schoon uitkomt.
  • 9
    - Laat de cake afkoelen en smullen maar.1
  • 0 (www.smulweb.nl)

Spikkeltjescake met maanzaad is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kaasblokjes
45 min-
Bekijk recept
Bonen-venkelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spikkeltjescake Met Maanzaad
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept