Snelkaar hapje van bladerdeeg

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tomaat, ui en bacon in stukjes en bak ze een
  • 2 beetje op.
  • 3 Leg op ieder stukje bladerdeeg iets van deze vulling en
  • 4 vouw de
  • 5 plakjes dicht.
  • 6 Bestrijk de bovenkant met eigeel.
  • 7 Strooi er wat kaas over.
  • 8 Plaats ze 15 minuten in de oven op 200 °C.

Snelkaar hapje van bladerdeeg is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipfilet in currysaus
0 min
Bekijk recept