Ricotta pancakes

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de melk met de ricotta, eierdooiers en de rietsuiker. Roer er de bloem door. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het kaasmengsel.
  • 2 Laat boter smelten in de pan en schep per cake 2 eetlepels in de pan. Bak de koekjes 2 minuten aan elke kant.
  • 3 werk in portie's van 2 à 3 en hou ze warm in de oven op 100 graden.
  • 4 Lekker met bosvruchtenconfituur.
  • 5 Dit kan ook perfect als ontbijt gegeten worden.

Ricotta pancakes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept
Amerikaanse kokospannenkoekjes met ananas en chocoladesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept