Zoek
Ricotta pancakes
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
175 ml volle melk
250 gram ricotta
2 eetlepels rietsuiker
150 gram zelfrijzende bloem
4 eiwitten
4 eierdooiers
boter
Bereiding
1
Meng de melk met de ricotta, eierdooiers en de rietsuiker. Roer er de bloem door. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het kaasmengsel.
2
Laat boter smelten in de pan en schep per cake 2 eetlepels in de pan. Bak de koekjes 2 minuten aan elke kant.
3
werk in portie's van 2 à 3 en hou ze warm in de oven op 100 graden.
4
Lekker met bosvruchtenconfituur.
5
Dit kan ook perfect als ontbijt gegeten worden.
Ricotta pancakes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept
Amerikaanse kokospannenkoekjes met ananas en chocoladesaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept