Engels dessert

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de aardbeien en snijd ze aan stukjes.
  • 2 Doe er granaatappelsap of balsamico-azijn bij.
  • 3 Roer de slagroom lobbig dus niet helemaal stijf.
  • 4 Kruimel de merenque in de slagroom.
  • 5 Voeg dan de aardbeien erbij en doe het mengsel in een hoog glas.
  • 6 Hou wat aardbeien stukjes achter om de glazen te garneren.

Engels dessert is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Toast met makreel en gepocheerd ei
Bekijk recept
Makreel, spinazie en knoflooktoast
Bekijk recept
Engels-ontbijt-eitje
20-30 min -
Bekijk recept
Crossbuns: Engels Paasbroodjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept