Chocotoff Appeltaart met Pecannoten

8
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het zelfrijzend bakmeel met de basterd en de vanillesuiker , zout en de roomboter en maak hier een mooi deeg van.Kneed op het laatst 3/4 van een losgeklopt ei door het geheel en laat het deeg 3 uur rusten in huishoudfolie in de koelkast.
  • 2 Schil ondertussen de appels en snijd deze in mooie blokjes of partjes. Meng de appels , kaneel en rozijnen en een klein scheutje citroensap.
  • 3 Rol het deeg uit en snijd hieruit je bodem en de zijkant.
  • 4 Bewaar genoeg deeg voor het afdekken van de appeltaart.
  • 5 Zet de oven aan op 180 graden.
  • 6 Doe de vulling in de springvorm en voeg nu de grofgesneden pecannoten en de gehalveerde Chokotoff 's toe.
  • 7 De Chokotoff 's zullen in de oven door je appelvulling smelten.
  • 8 Vanuit het deeg dat je over hebt snijd je de repen voor de bovenkant van de taart.
  • 9 Smeer deze repen in met wat je over hebt van het losgeklopte ei en zet de taart in de oven , ongeveer 50 minuten

Chocotoff Appeltaart met Pecannoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Chocotoff-parfait
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tongfilet uit de oven
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongfilet uit de oven
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept