1 Meng het zelfrijzend bakmeel met de basterd en de vanillesuiker , zout en de roomboter en maak hier een mooi deeg van.Kneed op het laatst 3/4 van een losgeklopt ei door het geheel en laat het deeg 3 uur rusten in huishoudfolie in de koelkast.
2 Schil ondertussen de appels en snijd deze in mooie blokjes of partjes. Meng de appels , kaneel en rozijnen en een klein scheutje citroensap.
3 Rol het deeg uit en snijd hieruit je bodem en de zijkant.
4 Bewaar genoeg deeg voor het afdekken van de appeltaart.
5 Zet de oven aan op 180 graden.
6 Doe de vulling in de springvorm en voeg nu de grofgesneden pecannoten en de gehalveerde Chokotoff 's toe.
7 De Chokotoff 's zullen in de oven door je appelvulling smelten.
8 Vanuit het deeg dat je over hebt snijd je de repen voor de bovenkant van de taart.
9 Smeer deze repen in met wat je over hebt van het losgeklopte ei en zet de taart in de oven , ongeveer 50 minuten
Chocotoff Appeltaart met Pecannoten is een recept van Solo Open Kitchen