BAKKEN SPECULAASMADELEINE

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 MENG DE BLOEMSUIKER , AMANDELPOEDER , CASSONADE , BLOEM , BAKPOEDER EN SPECULAASKRUIDEN . BRENG ALLES OP KAMER TEMPERATUUR EN MENG ER HET EIWIT EN DE BRUINE BOTER ONDER EN LAAT EEN NACHT RUSTEN . SPUIT IN DE MADELEINEVORMPJES EN BAK GEDURENDE 10 MINUTEN OP 200 GRADEN IN VOORVERWARMDE OVEN .

BAKKEN SPECULAASMADELEINE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept