1 PLET DE NOTEN FIJN IN EEN PLASTIC ZAKJE.GEBRUIK DAARVOOR EEN DEEGROL OF GLAZEN FLES.SMELT DE BOTER MET DE CHOCOPASTA EN HET LAAGJE CHOCOLADE AU BAIN-MARIE:ZET EEN KLEINE PAN IN EEN GROTERE PAN MET WATER NET ONDER HET KOOKPUNT.BREEK DE EIEREN IN EEN GROTE MENGKOM EN MIX MET DE SUIKER TOT U EEN GROTE MENGKOM EN MIX MET DE SUIKER TOT U EEN WITACHTIGE SCHUIMENDE MASSA BEKOMT.MENG DE BOTER EN DE CHOCO EN VOEG BIJ DE GEKLOPTE EIEREN.ZEEF DE BLOEM OVER DEZE BEREIDING EN MENG ERDOOR OM EEN LUCHTIG DEEG TE BEKOMEN.VOEG ER VOORZICHTIG DE GEPLETTE NOOTJES BIJ.GIET HET DEEG IN DE PAPIEREN VORMPJES,TOT ZE HALFVOL ZIJN.LAAT ONGEVEER 25MIN BAKKEN IN EEN OP 160°C VOORVERWARMDE OVEN.