Zoek
TAART KAASTAART MET SPECULAAS
4
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 GR MASCARPONE
250 GR YOGHURT
250 GR ZURE ROOM
200 GR SUIKER
1 CITROEN
1 VANILLESTOK
2 PAKJES SPECULAAS
4 HELE EIEREN
8 EIGELEN
200 GR BOTER
Bereiding
1
VERWARM DE OVEN OP 120 GRADEN.
2
MAAL SPECULAAS FIJN EN VOEG DE MALSE BOTER TOE.
3
BELEG DE BODEM VAN TAARTVORM MET HET MENGSEL EN DRUK GOED AAN.
4
KLOP DE EIEREN EN DE SUIKER SCHUIMIG EN SCHRAAP HET VANILLEMERG ER ONDER . ROER DE ZURE ROOM , DE MASCARPONE EN YOGHURT ONDER DE MASSA.
5
MENG ALLES GOED ONDER ELKAAR EN VOEG CITOENSAP ALS LAATSTE TOE.
6
LEG HET MENGSEL OP DE KOEKBODEM EN BAK GEDURENDE 1,15 UUR OP 120 GRADEN . TAART GOED LATEN AFKOELEN VOORALLEER TE VERSNIJDEN.
TAART KAASTAART MET SPECULAAS is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept