chocoladetaart met mascarpone en cacao

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bedek de taartvorm met bakpapier en kruimeldeeg
  • 2 Bestrooi de deeg met het cacaopoeder
  • 3 Verwarm de oven voor op 210°
  • 4 Klop de eieren los met 100 gr suiker en de mascarpone
  • 5 Giet dit mengsel in de bakworm
  • 6 Hak de chocolade in kleine stukken en verdeel over de taar
  • 7 Bestrooi met de resterende 50 gr suiker
  • 8 Bak de taart 35 min op 180°
  • 9 Laat de taart afkoelen en bestrooi met poedersuiker

chocoladetaart met mascarpone en cacao is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept