Mediterraanse bladerdeeghapjes

10
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de zongedroogde tomaten en basilicum in kleine reepjes. Beleg het vierkantje bladerdeeg met achtereenvolgens rode pesto, de Leerdammer, de zongedroogde tomaten en de basilicum. Bestrijk de buitenkant van het bladerdeeg met het losgeklopte ei. Vouw het bladerdeeg in een driehoekje, druk de zijkanten met een vork aan en plaats in een voorverwarmde oven (220°C) voor ongeveer 10 minuten.
  • 2 Serveertips
  • 3 Lekker als borrelhapje, tapa of als snack.

Mediterraanse bladerdeeghapjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Mexicaanse Bladerdeeghapjes
30-60 min -
Bekijk recept

Stoemp met feta, gedroogde tomaten en merguezworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane volle groentetaart
15 min-
Bekijk recept
Mediterrane courgettecake
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterraanse Bonenschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept