Zoek
Brownie met hazelnoten
6
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
90 g Solo wikkel
225 g suiker
120 g bittere chocolade
2 eieren
90 g bloem
50 g hazelnoten, fijngehakt
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een vierkante vorm in met Solo.
2
Smelt de chocolade au bain-marie, laat iets afkoelen en meng er de Solo bij.
3
Voeg vervolgens eerst de eieren eraan toe en daarna de suiker en de bloem.
4
Roer het geheel snel en zorgvuldig door en voeg tot slot de noten toe.
5
Schenk het beslag in de vorm en bak ongeveer 30 min. De bovenkant moet krokant zijn, de binnenkant nog zacht.
6
Laat de cake iets afkoelen en haal hem uit de vorm. Snijd de cake in stukken. Eet de brownies warm met vanille-ijs of crème fraîche.
Brownie met hazelnoten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept