- Klop de boter romig."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Voeg de rest van de ingrediënten toe en kneed tot het deeg een bol vormt."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Verpak het deeg in plastic folie en leg het minstens 1 uur in de koelkast."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Verwarm de oven voor op 175°."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier uit tot 0,5 cm dikte."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Steek koekjes uit en stempel ze."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Leg de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Bak ze 12 minuten tot de randjes lichtbruin zijn."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Laat de koekjes afkoelen op een taartrooster."}],"recipeYield":"8 "}