Zoek
paaskoeken-klaaskoeken
6
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr SOLO
1000 gr bloem
31 eigeel stuk eieren
30 klontjes suiker
2 pakjes gist van 42 gr
1 koffietas water
1 koffietas melk
Bereiding
1
Doe de melk en het water samen en los de gist erin op samen met de klontjes suiker.
2
Meng de zachtgemaakte solo , 3 eiers, en de bloem
3
doe dan het mengels van gist bij
4
Alles goed mengen en half uurtje rust,
5
rol dan deeg uit op 1,5 cm dikte en maak figuurtjes paasfiguurtjes of sintfiguurtjes,...
6
laat terug 1 uur rusten,bestrijken met eigeel en dan in voorverwarmde oven op 220 graden 15 minuten en U heeft heerlijke goedkope klaaskoeken
paaskoeken-klaaskoeken is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Klaaskoeken
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Klaaskoeken
120 min
Gebak
Bekijk recept
KLAASKOEKEN
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
klaaskoeken
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Paaskoeken
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse Paaskoeken
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept