- meng boter, suiker en zout in de mengkom van de keukenrobot"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- zet de keukenrobot op een matige snelheid "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- voeg het ei en twee eierdooiers toe "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- meng verder tot een homogene massa "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg nu ongeveer de helft van de bloem erbij "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- laat de keukenrobot eventjes verder kneden en doe er dan de rest van de bloem bij "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- laat de keukenrobot zijn werk doen tot het deeg vaster wordt en precies een bolletje vormt "},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- haal het nu uit de keukenrobot en kneed even verder met de handen "},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- voeg het amandelpoeder toe"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- laat het deeg nu een uur in de koelkast rusten"},{"@type":"HowToStep","text":"12. Kastanjevulling :"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- bak een met kruimeldeeg bekleedde bakvorm ongeveer 10 minuten blind in de oven "},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- smelt de boter en kastanjepuree in een bain-marie "},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- houd dit warm "},{"@type":"HowToStep","text":"16.
- klop de suiker, twee eierdooiers en één heel ei tot een gladde emulsie met een spatel"},{"@type":"HowToStep","text":"17.
- vermeng de twee substanties voorzichtig onder elkaar"},{"@type":"HowToStep","text":"18.
- giet dit in de gebakken taartbodem "},{"@type":"HowToStep","text":"19.
- laat een tiental minuten bakken op 180 °C"},{"@type":"HowToStep","text":"20.
- laat de taart afkoelen en versier met wat poedersuiker - serveer de taart vergezeld van een bolletje vanille-ijs"}],"recipeYield":"6 "}