Zoek
Brownies
6
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stuks eieren
2 zakjes vanillesuiker
100 g zelfrijzende bloem
300 g kristalsuiker
225 g solo
75 g cacaopoeder
225 g fondantchocolade
100 g gehakte fondantchocolade
150 g hazelnoten
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180° C.
2
Klop de eieren met de suiker en vanillesuiker tot een schuimige massa.
3
Smelt de 225 g fondantchocolade en solo in de microgolfoven (op 650 watt - ca. 1 min 30 sec).
4
Voeg de chocolademassa toe aan de eiermassa.
5
Zeef het cacaopoeder en de bloem en roer onder het beslag.
6
Roer de gehakte fondantchocolade en hazelnoten onder het beslag.
7
Giet het deeg in een vierkante ingevette en bebloemde bakvorm en bak ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
8
Laat afkoelen en snij in vierkantjes.
9
Proeven maar!
Brownies is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min
Nagerecht
Bekijk recept