2 Verwarm de oven alvast voor op 170° en plaats papieren vormpjes in de bakplaat.
3 Snij de boter in blokjes en mix dit samen met het rietsuiker tot een gladde massa. Voeg daarna de eieren, bloem en melk toe. Tenslotte gaat ook de rhum en het limoensap bij het beslag. Klop het geheel gedurende enkele minuten tot een egaal, luchtig beslag.
4 Vul de vormpjes iets meer dan de helft en bak de cupcakes af in de oven gedurende 20 minuten.
5 Controleer met een satéprikker of deze droog uit de oven komt voor je ze eruit haalt.
6 De cupcake krijgt een finishing touch met een topping en een blaadje munt of een stukje limoen.
7 Zorg er wel voor dat de cupcakes voldoende afgekoeld zijn voor je er de topping opspuit!
8 TOPPING:
9 Doe de boter in een kom en klop het glad. Voeg daarna de overige ingrediënten toe en mix het tot een geheel. Hoe langer je mixt, hoe beter! Snipper vervolgens een handvol muntblaadjes fijn en mix dit door de topping.1
0 Die topping stop je in een spuitzak om je cupcake een mooi kroontje te geven.1
1 Werk af met een blaadje verse munt of een stukje limoen.1