Broodpudding met chocolade

3
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C
  • 2 Snijd het brood in dobbelsteentjes.
  • 3 Zet de melk en de suiker op een laag vuurtje tot de suiker is opgelost in de melk.
  • 4 Laat het brood enkele minuten in de melk weken, en kneed het met je handen of met een stamper tot een stevig massa.
  • 5 Voeg de chocolade toe en roer ze erdoor.
  • 6 Roer de eieren door het beslag en voeg een snufje kaneel en een scheutje drank toe.
  • 7 Beboter het bakblik en bestuif met bloem. Strot het beslag hierin.
  • 8 Laat 45 minuten bakken in een oven van 175°C.

Broodpudding met chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept