Zwitserse Worteltaart

8
90 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eidooiers met de suiker schuimig. Meng de fijngehakte wortelen en amandelen erdoor. Zeef de bloem en het bakpoeder en voeg die al roerend en knedend toe.
  • 2 Klop de vier eiwitten met een mespuntje zout tot sneeuw en schep ze voorzichtig door het deegmengsel. Schep het beslag in een ingevette bakvorm en bak de taart in ongeveer 50 minuten in de oven gaar.
  • 3 Laat de taart afkoelen. Roer de ingrediënten voor het glazuur tot een glad mengsel en bestrijk hiermee de taart.

Zwitserse Worteltaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige worteltaart met roomkaasglazuur
20 min Gebak
Bekijk recept
Worteltaart
Nagerecht
Bekijk recept
Worteltaartjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Worteltaart met chocolade
25 min Gebak
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept