Zoek
Brownies
4
60 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g pure chocolade
20 el Solo Vloeibaar
4 eieren (groot)
0.5 dl melk
300 g suiker
2 zakje vanillesuiker
150 g zelfrijzend bakmeel
20 g cacaopoeder
1 mespunt
70 g ongezouten pecannoten
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Smelt de chocolade au bain marie en roer de boter erdoor.
2
Klop in een kom de eieren met de melk en suiker tot een stevig mengsel. Schep het chocolademengsel door het eimengsel.
3
Zeef het bakmeel met het cacaopoeder en zout en spatel het voorzichtig door het beslag.
4
Schep het beslag in een ingevette vorm, bestrooi het met grofgehakte pecannoten en bak de brownies ca. 45 minuten middenin de voorverwarmde oven.
Brownies is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min
Nagerecht
Bekijk recept