1 Breek de eieren in een kom. Voeg de suiker toe. Deze 2 moet je stevig en op de hoogste versnelling kloppen. Klop ze tot een zeer luchtig schuim. Hiervoor moet je zeker 10 minuten kloppen.
2 Vervolgens giet je al zevend alle andere ingrediënten bij mekaar.
3 Giet dit geheel bij het schuim en klop op de laagste versnelling. Alles mengen gedurende 1 minuut.
4 Beboter de bakvorm. Daarna bestrooi je met bloem.
5 Giet het deeg in de vorm. Laat 1/3 vrij zodat het biscuit kan rijzen. Strijk het deeg uit naar de kanten toe.
6 Dit plaats je nu in een voorverwarmde oven van 180 graden. Het biscuit moet gedurende 30 à 35 minuten bakken.
7 Om te zien of het klaar is, steek je een mes of ander scherp voorwerp in het deeg. Als er niks meer aankleeft, mag het gebak uit de oven.
8 Om het biscuit gemakkelijk uit de vorm te halen, snijd je het los aan de kant.
9 We zullen het biscuit vullen met fruit en slagroom.1
0 Klop nu de slagroom. Niet te stijf, het is beter te vroeg te stoppen dan wanneer je boter hebt.1
1 Met een gekarteld broodmes snijd je het biscuit open.1
2 Vul de biscuit met slagroom en fruit. Sluit de taart en smeer ze af met de botercreme. 1