Gemarmerde Chocolate-delights

10
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de 125 Gr suiker bij de 125 Gr SOLO en klop los.
  • 2 Zeef er het bakmeel over en roer door elkaar.
  • 3 Voeg de eieren en de melk bij en klop tot een homogene massa.
  • 4 Verdeel het deeg in 2 gelijke delen en voeg bij 1 deel 2 EL cacaopoeder toe en meng door.
  • 5 Vul de vormpjes met een koffielepel gewoon beslag,en zorg dat het goed gezakt is,zodat het de bodem bedekt.
  • 6 Leg op ieder bodempje beslag een dun laagje van de fondant chocoladeschifers.
  • 7 Vul ze nu verder,eerst een lepeltje beslag met de cacaopoeder,daarna het gewone beslag,tot ze 3/4 gevuld zijn.
  • 8 Laat 18 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 180°.
  • 9 Klop nu in een kom de 250 Gr SOLO met de room los.1
  • 0 Zeef er de bloemsuiker met de cacao over en meng tot een gladde crème,en laat even rusten.1
  • 1 Haal de cakejes uit de oven en laat afkoelen.1
  • 2 Spuit er met een ronde spuitkop de crème over,en dien op bij de koffie of als een nagerechtje met wat rode vruchten of coulis.1
  • 3 Smakelijk.

Gemarmerde Chocolate-delights is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gemarmerde choco-aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Gemarmerde yoghurt met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarmerde lekkernij met aardbeien en frambozen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept