Zoek
Gemarmerde Chocolate-delights
10
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 Gr SOLO (op kamertemperatuur)
125 Gr Suiker
125 Gr Zelfrijzend bakmeel
2 stuks eieren
2 EL Melk
100 Gr Fondantchocolade (schilfers)
5 EL Cacaopoeder
250 Gr SOLO (op kamertemperatuur)
1 EL Room
340 Gr Bloemsuiker
Bereiding
1
Doe de 125 Gr suiker bij de 125 Gr SOLO en klop los.
2
Zeef er het bakmeel over en roer door elkaar.
3
Voeg de eieren en de melk bij en klop tot een homogene massa.
4
Verdeel het deeg in 2 gelijke delen en voeg bij 1 deel 2 EL cacaopoeder toe en meng door.
5
Vul de vormpjes met een koffielepel gewoon beslag,en zorg dat het goed gezakt is,zodat het de bodem bedekt.
6
Leg op ieder bodempje beslag een dun laagje van de fondant chocoladeschifers.
7
Vul ze nu verder,eerst een lepeltje beslag met de cacaopoeder,daarna het gewone beslag,tot ze 3/4 gevuld zijn.
8
Laat 18 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 180°.
9
Klop nu in een kom de 250 Gr SOLO met de room los.1
0
Zeef er de bloemsuiker met de cacao over en meng tot een gladde crème,en laat even rusten.1
1
Haal de cakejes uit de oven en laat afkoelen.1
2
Spuit er met een ronde spuitkop de crème over,en dien op bij de koffie of als een nagerechtje met wat rode vruchten of coulis.1
3
Smakelijk.
Gemarmerde Chocolate-delights is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gemarmerde choco-aardbeien
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur-
Gebak
Bekijk recept
Gemarmerde yoghurt met aardbeien
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gemarmerde lekkernij met aardbeien en frambozen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept