Tiramisu-cheesecake

8
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De oven voorverwarmen op 180°C
  • 2 Een pan met water onder in de oven zetten. De lange vingers fijn kruimelen en met de gesmolten boter tot een kruimeldeeg kneden. 2 eetlepels Tia Maria erdoor kneden en over de bodem verdelen.
  • 3 In een grote mengkom roomkaas, mascarpone en suiker tot een zeer romige constentie mixen. 2 eetlepels koffie likeur toevoegen en mixen. Eieren en bloem toevoegen en rustig tot een gladde saus mixen. De consistentie van de mascarpone kan variëren, als het beslag te dik is, een beetje slagroom toevoegen. Beslag over de taartbodem verdelen.
  • 4 De bakvorm in het midden van de oven zeten en 45 minuten bakken tot de vulling stevig is. De oven uitzetten, de ovendeur openen en de cheesecake 20 minuten in de oven laten afkoelen. Vervolgens uit de oven halen en verder laten afkoelen. Minstens 3 uur of een nacht in de koelkast zetten alvorens te serveren. Garneer vlak voor het opdienen met geraspte chocola.
  • 5 Smakelijk!!!

Tiramisu-cheesecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept