Zoek
frangipanetaart
6
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 plak bladerdeeg
200 g boter
250 g suiker
2 ei
8 lepels melk
100 g gemalen amandelen
4 druppels amandelessence
180 g zelfrijzende bloem
glazuur (bloemsuiker water)
3 lepels abrikozenconfituur
Bereiding
1
Laat de boter smelten
2
Voeg er de ingredienten van de vulling aan toe en meng goed
3
Breng de bladerdeeg in een ingevette taartvorm en prik er in
4
smeer op de bodem 3 eetlopels abrikozenconfituue
5
vul met de vulling en bedek met reepjes bladerdeeg in ruitvorm
6
Bak ong 35min op 180 graden
7
7 bestrijk met glazuur
frangipanetaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept