frangipanetaart

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de boter smelten
  • 2 Voeg er de ingredienten van de vulling aan toe en meng goed
  • 3 Breng de bladerdeeg in een ingevette taartvorm en prik er in
  • 4 smeer op de bodem 3 eetlopels abrikozenconfituue
  • 5 vul met de vulling en bedek met reepjes bladerdeeg in ruitvorm
  • 6 Bak ong 35min op 180 graden
  • 7 7 bestrijk met glazuur

frangipanetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept