Zoek
Frangipanne taart
10
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr gekookte en gepureerde aardappels
200 gr suiker
2 stuks eieren
125 gr solo
125 gr bloem
1 stuk grote koffielepel bakpoeder
1 busje amandel essence
1 pak bladerdeeg
Bereiding
1
-Boter met suiker luchtig roeren
2
-Eieren 1 voor 1 toevoegen
3
-Gezeefde bloem en bakpoeder eronder spatelen
4
-Puree en essence toevoegen en goed roeren
5
-Taartvorm bekleden met bladerdeeg
6
-Vulling in de vorm doen
7
Taart bakken in voorverwarmde oven 180 graden, 30 minuten
8
-Abrikozenconfituur met wat water loskloppen en over de warme taart smeren
9
-Glazuur maken (Glazuur: 3 a 4 lepels bloemsuiker met beetje water en/of een paar druppels citroen)1
0
en over de taart smeren1
1
SMAKELIJK
Frangipanne taart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frangipanne taart
0 min
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept