Frangipanne taart

10
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -Boter met suiker luchtig roeren
  • 2 -Eieren 1 voor 1 toevoegen
  • 3 -Gezeefde bloem en bakpoeder eronder spatelen
  • 4 -Puree en essence toevoegen en goed roeren
  • 5 -Taartvorm bekleden met bladerdeeg
  • 6 -Vulling in de vorm doen
  • 7 Taart bakken in voorverwarmde oven 180 graden, 30 minuten
  • 8 -Abrikozenconfituur met wat water loskloppen en over de warme taart smeren
  • 9 -Glazuur maken (Glazuur: 3 a 4 lepels bloemsuiker met beetje water en/of een paar druppels citroen)1
  • 0 en over de taart smeren1
  • 1 SMAKELIJK

Frangipanne taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frangipanne taart
0 min
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept