Macarons

10
180 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Macarons
  • 2 140 gr eiwit goed opkloppen (met robot) en geleidelijk aan de suiker toevoegen (in 2 keer en geleidelijk aan). Poedersuiker en amandelpoeder zeven en mengen. Hierbij het eiwitmengsel toevoegen en zachtjes mengen, zodat het geheel luchtig blijft. Eventueel kleurstof of cacaopoeder toevoegen. De bereiding met eventueel een spuitzak in de vorm spuiten en even laten staan zodat ze een korstje vormen.
  • 3 13 min bakken op 150 graden op geventileerde lucht, niet op grill. Uit de oven halen en even laten afkoelen en dan uit de vorm halen. Dan openleggen om op te vullen. Best niet op elkaar leggen zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.
  • 4 Ganache:
  • 5 250 ml room koken. De chocolade toevoegen (in geval van witte ganache iets minder room gebruiken. Alles goed mixen en laten afkoelen.

Macarons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met exotisch fruit en macaron
Nagerecht
Bekijk recept
Macarons met matcha
1u45 min Gebak
Bekijk recept

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Trifle met exotisch fruit en macaron
Nagerecht
Bekijk recept
Macarons met matcha
1u45 min Gebak
Bekijk recept