Chocoladefantasietaart

12
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een koude taart die je in handige porties kan snijden. Hemels voor iedereen die van chocola houdt! Wees geduldig, voor het beste resultaat .
  • 2
  • 1Smelt de mars repen au bain marie.
  • 3 Als het vrij zacht is roer dan de gesmolten boter er door.
  • 4
  • 2Vet een bakblik van 23cm doorsnee in en bestrooi met koekkruimels. Meng de overgebleven koekkruimels met de stukjes twix.
  • 5
  • 3Roer de eieren door het gesmolten mars-mengsel. Haal van het vuur en roer het koekkruimel mengsel, de rozijnen en hazelnoten erdoor tot het goed gemengd is.
  • 6
  • 4Schenk het mengsel in het bakblik. Zet het bakblik een hele nacht (minimaal 8 uur) in de koelkast.
  • 7 Haal uit het bakblik en garneer de taart eventueel vlak voor het serveren naar eigen creativiteit
  • 8 Snij dan de taart in stukken en bewaar een overgebleven gedeelte in de koelkast.

Chocoladefantasietaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker