1 Een koude taart die je in handige porties kan snijden. Hemels voor iedereen die van chocola houdt! Wees geduldig, voor het beste resultaat .
2
1Smelt de mars repen au bain marie.
3 Als het vrij zacht is roer dan de gesmolten boter er door.
4
2Vet een bakblik van 23cm doorsnee in en bestrooi met koekkruimels. Meng de overgebleven koekkruimels met de stukjes twix.
5
3Roer de eieren door het gesmolten mars-mengsel. Haal van het vuur en roer het koekkruimel mengsel, de rozijnen en hazelnoten erdoor tot het goed gemengd is.
6
4Schenk het mengsel in het bakblik. Zet het bakblik een hele nacht (minimaal 8 uur) in de koelkast.
7 Haal uit het bakblik en garneer de taart eventueel vlak voor het serveren naar eigen creativiteit
8 Snij dan de taart in stukken en bewaar een overgebleven gedeelte in de koelkast.