3 Hele eieren (A) met suiker (A) opkloppen tot een stijve massa.
4 Bloem en Maïzena samen zeven en daarna geleidelijk onder het deeg spatelen. (Niet te lang mengen/spatelen om luchtigheid te bewaren !)
5 Bekleed een springvorm met diameter 22cm met bakpapier en doe hierin voorzichtig het deeg.
6 Bak de biscuit gedurende 20 à 25 min. op 210°C. (Als het deeg licht terugveert wanneer je erop duwt met je vinger, is het klaar).
7 Ontvorm en laat afkoelen op een rooster.
8 Crème au Beurre (B)
9 Voeg de eieren (B) bij de suiker (B). Klop dit, au bain marie, tot een luchtige, witte massa. Laat vervolgens al kloppend nog wat afkoelen. Maak intussen de margarine zacht op lage stand in de microgolfoven--> niet smelten, maar bewerkelijk maken met een vork.1
0 Onder het afgekoelde ei/suikermengsel kloppen en vanille-extract naar smaak toevoegen.1
1 De afgekoelde biscuit doormidden snijden en besprenkelen met sap of likeur naar smaak.1
2 Decoreren met crème au beurre en chocolade, ...1
3 Smakelijk !
niet smelten, maar bewerkelijk maken met een vork.1
0 Onder het afgekoelde ei/suikermengsel kloppen en vanille-extract naar smaak toevoegen.1
1 De afgekoelde biscuit doormidden snijden en besprenkelen met sap of likeur naar smaak.1
2 Decoreren met crème au beurre en chocolade, ...1
3 Smakelijk !
Biscuit met vanille-crème au beurre is een recept van Solo Open Kitchen
Receptenzoeker
-->Biscuit met vanille-crème au beurre is een recept van Solo Open Kitchen