Whoopies met lavendel

7
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    swijze
  • 2 Verwarm de oven op 180°C.
  • 3 Klop boter en suiker tot een wit uitslaande massa. Voeg de eieren en het vanillemerg toe. Bestrooi met gezeefde bloem en gist. Klop glad met melk en lavendelsiroop.
  • 4 Vul een spuitzak met mondstuk met het beslag. Spuit hoopjes met een diameter van 2 cm op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak 10 minuten en laat afkoelen in de opening van de oven.
  • 5 Klop de boter met de suiker tot een schuimige massa. Voeg marshmallowcrème toe en vul de spuitzak met stervormig mondstuk met de crème. Spuit de crème op de helft van de koekjes en dek af met een tweede koekje. Dien koud op.

Whoopies met lavendel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Honing-lavendeltaart met frambozen
45 min-
Bekijk recept
Lavendelazijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Es Durian (doeriansorbet)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Whoopies met speculaascrème
Nagerecht
Bekijk recept
De whoopies van Zwarte Piet
Snack
Bekijk recept
Whoopies
60 min-
Bekijk recept
Whoopies met chocoladecrème
Nagerecht
Bekijk recept