Moelleux van zwarte chocolade

6
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 210°C.
  • 2 Smelt de boter en chocolade au-bain-marie in een kookpan.
  • 3 Klop in een beslagkom de twee hele eieren en de eierdooiers op.
  • 4 Voeg dan de gezeefde bloem toe en klop stevig op.
  • 5 Schep de poedersuiker door het mengsel.
  • 6 Voeg daarna het mengsel van gesmolten chocolade en boter toe en roer dit tot een glad beslag.
  • 7 Vet 6 bakvormpjes in en vul ze met het beslag.
  • 8 Bak 8 min voor moelleux met een lopend hart of bak ze 10 min voor moelleux met een smeuïg hart.
  • 9 Haal ze daarna uit de oven en haal ze meteen uit de vormpjes.

Moelleux van zwarte chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept