chocoladecake

4
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 vetstof in een mengkom en zacht omroeren met klopper of handmixer. suiker en eierdooiers erbij en kloppen tot een roomkleurige, lichte en homogene massa. Chocolade smelten en toevoegen. Eiwitten stijf kloppen en bloem zeven. Met een houten lepel de bloem en het eiwit onder de massa mengen. Deeg in een ingevette vorm gieten. 1 uur bakken in voorverwarmde oven van 175 graden.

chocoladecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept