Kruidkoek lekker zelf maken

8
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 .Verwarm de oven voor op 170 graden
  • 3 Mix de roomboter, het bakmeel en het water samen
  • 4 Voeg vervolgens de bruine basterdsuiker toe
  • 5 Voeg het kaneel, de cacao en de koekkruiden toe. De hoeveelheid kan naar eigen smaak worden aangepast
  • 6 Vet een cakeblik in en giet het mengsel hierin
  • 7 Plaats het cakeblik in het midden van de voorverwarmde oven. De kruidkoek moet ongeveer een uur bakken
  • 8 Kijk of de kruidkoek gaar is door er met een saté prikker in te prikken. Wanneer er niets aan blijft hangen, is de kruidkoek klaar

Kruidkoek lekker zelf maken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoek met gember en rozijnen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoek van Oma Lubje
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoektaart met mascarpone en appel
20 min Nagerecht
Bekijk recept