Zoek
Kruidkoek lekker zelf maken
8
60 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr bruine basterdsuiker
250 gr zelfrijzend bakmeel
25 gr gesmolten roomboter
1 1/2 tl kaneel
1 1/2 tl cacao
1 1/2 tl koekkruiden
200 ml water
Bereiding
1
Voorbereiding
2
.Verwarm de oven voor op 170 graden
3
Mix de roomboter, het bakmeel en het water samen
4
Voeg vervolgens de bruine basterdsuiker toe
5
Voeg het kaneel, de cacao en de koekkruiden toe. De hoeveelheid kan naar eigen smaak worden aangepast
6
Vet een cakeblik in en giet het mengsel hierin
7
Plaats het cakeblik in het midden van de voorverwarmde oven. De kruidkoek moet ongeveer een uur bakken
8
Kijk of de kruidkoek gaar is door er met een saté prikker in te prikken. Wanneer er niets aan blijft hangen, is de kruidkoek klaar
Kruidkoek lekker zelf maken is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoek met gember en rozijnen
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoek van Oma Lubje
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidkoektaart met mascarpone en appel
20 min
Nagerecht
Bekijk recept