lady sharon biscuit

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de suiker en eieren 20 minuten mixen
  • 2 klop de bloem er lepel voor lepel door
  • 3 1dl kokend water doormixen
  • 4 vet bakvorm in en sort deeg erin
  • 5 oven voorverwarmen op 160°C
  • 6 20min bakken op 160 en nog 15 minuten op 180°C

lady sharon biscuit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met gehakt en rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolsoep met koolraap en rookworst
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept