Zoek
lady sharon biscuit
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
270 gram kristalsuiker
180 gram gezeefde bloem
1 dl kokend water
4-5 Medium-Large eieren
1,5 koffielepel bakpoeder
Bereiding
1
de suiker en eieren 20 minuten mixen
2
klop de bloem er lepel voor lepel door
3
1dl kokend water doormixen
4
vet bakvorm in en sort deeg erin
5
oven voorverwarmen op 160°C
6
20min bakken op 160 en nog 15 minuten op 180°C
lady sharon biscuit is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur-
Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met gehakt en rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolsoep met koolraap en rookworst
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept