- Verwarm de oven voor op 180° C"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Meng de Solo met de suiker, vanillesuiker en bastard suiker en meng alles tot je een egale massa hebt."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg de 2 eieren in een keer toe en meng alles goed onder elkaar"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Zeef de bloem onder het beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Voeg de chocolade pallets & walnoten toe en meng alles kort onder elkaar"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Maak kleine bolletjes en leg deze op de bakplaat"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Druk de bolletjes een beetje plat"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Bak de koekjes 10 minuten op 180°C"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Laat 15 minuten afkoelen op de bakplaat"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Smakelijk!"}],"recipeYield":"6 "}