- Mix de suiker, vanillesuiker en de eieren gedurende 10 minuten met een mixer (of voor de sterke mensen onder ons met een garde)."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Meng de bloem en de gesmolten boter eronder."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Vet een klassieke ronde cakevorm in en een miniversie ervan en bebloem deze goed. (Indien je zo'n miniversie niet hebt kan je ook een cupcakepapiertje vullen met cakedeeg. Als je dit ook niet hebt kan je dit achterwegen laten.)"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Bak gedurende 45 minuten de grote cake goed bruin (hetelucht) op een temperatuur van 170 graden. De miniversie kan je er gewoon bijzetten."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Laat de cake (en de miniversie) afkoelen."},{"@type":"HowToStep","text":"7. Voor de botercrème:"},{"@type":"HowToStep","text":"8. Meng de 750 gram zachte boter en 750 gram poedersuiker goed door elkaar zodat het een zacht geheel wordt en voeg de gewenste hoeveelheid kleurstof toe. (Begin met weinig kleur zodat je donkerder kan gaan.)"},{"@type":"HowToStep","text":"9. Voor de pop:"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Zet de ronde cakevorm (en eventueel het minicakeje) op elkaar. Duw je Barbie in het midden in de cake zodat ze erin vast zit! (Vergeet ze niet uit te kleden. Wanneer de Barbie te groot is kan je haar benen eraf trekken en ze op stokjes laten steunen en ze in de cake prikken) Wanneer je geen mini-cakeje hebt moet je de Barbie vastmetselen met botercrème."},{"@type":"HowToStep","text":"11. Besmeer de rest van de cake met een dunne laag botercrème. Duw de rest van de botercrème in een spuitbus en zet kleine toefjes op de hele cake en ook op de hals en de borst van Barbie totdat je geen cake meer ziet. "},{"@type":"HowToStep","text":"12. Versier de rest van de cake met uitgestoken bloemvormige suikerpasta."}],"recipeYield":"8 "}