1 Boter romig kloppen, suiker en dooiers bijvoegen, goed kloppen tot je een lichtgele luchtige massa hebt. Hoe lichter die massa, hoe lichter je taart. De amandelen en de gesmolten chocolade bijvoegen, ook de bakpoeder en de rum en goed roeren. Eiwit stijfkloppen en voorzichtig onderspatelen. Alles in een ingeboterde springvorm van 22 à 25 cm doen.
2 1/2 uur op 180° bakken. Met breinaald in taart prikken om te zien of hij gaar is. Ontvormen en op rooster laten afkoelen.
3 Slagroom stijfkloppen met een weinig suiker en 1/2 zakje klopklop (oetker).
4 Als taart koel is slagroom boven en op de zijkant doen en bovenaan dan advokaat (gaat best met groot mes of paletmes om dat effen te strijken.)
5 Zijwand versieren met chocoladeschilfers. Eventueel bovenop de advokaat iets in chocolade schrijven.