Oma's beslagwafels

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor 45 stuks.
  • 2 Verwarm de melk tot ze lauw is. Neem hiervan een tas af en los daarin de gist op.
  • 3 Voeg de margarine toe aan de melk zodat ze kan smelten.
  • 4 Zeef de bloem in een diepe kom en maak in het midden een kuiltje.
  • 5 Doe hierin de eidooiers, de suiker en de opgeloste gist.
  • 6 Giet de melk beetje bij beetje bij de bloem onder voortdurend roeren zodat er geen klontertjes ontstaan.
  • 7 Voeg op het einde het snuifje zout toe en dan het stijf geklopte eiwit.
  • 8 Laat het deeg op een warme plaats gedurende een half uur rijzen.
  • 9 Laat het wafelijzer heet worden. Vet het in en begin te bakken.1
  • 0 Smakelijk !

Oma's beslagwafels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Beslagwafels
90 min Nagerecht
Bekijk recept

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
In bier gestoofde zuurkool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's gevulde appeltjes
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept