Kriekencake

12
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng margarine en suiker.
  • 2 Voeg één na één de eieren toe.
  • 3 Roer er de bloem door.
  • 4 Laat de krieken uitlekken in een zeef.
  • 5 Vet ondertussen een springvorm met diameter 22 à 24 cm in.
  • 6 Schep het beslag in de vorm en strijk het glad.
  • 7 Verdeel de krieken over het deeg (gewoon op laten liggen; niet induwen).
  • 8 Bak de kriekencake gedurende 28 à 30 minuten in een combi-oven op 180W en 180à200°C. Of anders in de warme luchtoven gedurende een 40-tal minuten.
  • 9 Controleer de gaartijd. Wanneer er niets meer aan de prikker blijft hangen, is hij klaar.1
  • 0 Smakelijk !

Kriekencake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Simpele Kriekencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
kriekencake van Minoe
0 min
Bekijk recept
Kriekencake
0 min
Bekijk recept

Simpele Kriekencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
kriekencake van Minoe
0 min
Bekijk recept
Kriekencake
0 min
Bekijk recept