Zoek
Kriekencake
12
25 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr margarine
200 g fijne suiker
3 eieren
200 g zelfrijzende bloem
1 bokaal krieken op sap (uitgelekt : /- 370 g)
Bereiding
1
Meng margarine en suiker.
2
Voeg één na één de eieren toe.
3
Roer er de bloem door.
4
Laat de krieken uitlekken in een zeef.
5
Vet ondertussen een springvorm met diameter 22 à 24 cm in.
6
Schep het beslag in de vorm en strijk het glad.
7
Verdeel de krieken over het deeg (gewoon op laten liggen; niet induwen).
8
Bak de kriekencake gedurende 28 à 30 minuten in een combi-oven op 180W en 180à200°C. Of anders in de warme luchtoven gedurende een 40-tal minuten.
9
Controleer de gaartijd. Wanneer er niets meer aan de prikker blijft hangen, is hij klaar.1
0
Smakelijk !
Kriekencake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Simpele Kriekencake
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
kriekencake van Minoe
0 min
Bekijk recept
Kriekencake
0 min
Bekijk recept
Simpele Kriekencake
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
kriekencake van Minoe
0 min
Bekijk recept
Kriekencake
0 min
Bekijk recept