1 • Verwarm de oven voor op 175° (warme lucht). Vet een langwerpige bakplaat in met boter en bloem (kan ook met paneermeel + boter of met bakpapier)
2 • Smelt de vetstof en laat afkoelen
3 • Roer de eieren luchtig met de suiker en vanillesuiker.
4 • Voeg afwisselend de droge ingrediënten, melk en gesmolten vetstof toe, tot je een glad deeg krijgt.
5 • Giet alles in de bakvorm, bak onderaan de oven in ongeveer 15 minuten (nvdr: bij mij duurde het wel iets langer – is afhankelijk van de oven veronderstel ik)
6 • Maak ondertussen de glazuur: smelt de boter en voeg bij de bloemsuiker, cacao en vanillesuiker. Voeg tot slot de koffie toe tot je een gladde, blinkende glazuur krijgt. Als de glazuur te slap is, nog wat bloemsuiker toevoegen.
7 • Laat de taart wat afkoelen en smeer de glazuur op de nog lauwe taart uit.
8 • Bestrooi met kokosschilfers naar godsvrucht en vermogen…
9 • Laat helemaal afkoelen, snij in vierkantjes en SMULLEN MAAR