Zoek
Minimoelleux van Nutella
12
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
70 g zwarte chocolade
30 g Nutella
12 hazelnoten
2 hele eieren
2 eierdooiers
50 g bloem
100 g bloemsuiker
100 g boter
Bereiding
1
Smelt de boter en chocolade au bain-marie en roer regelmatig om, voeg daarna de Nutella toe.
2
Klop in een kom de hele eieren en de eierdooiers op.
3
Voeg daarna de gezeefde bloem toe en schep de poedersuiker door het mengsel.
4
Voeg het chocolade-Nutella mengsel toe en roer tot een glad beslag.
5
Verdeel het beslag over de bakvormpjes en leg op elke moelleux een hazelnoot.
6
Bak ze ongeveer 8 min in de oven op 210°C.
Minimoelleux van Nutella is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Brioche met hazelnootpasta en kersen
10 min
Bekijk recept
Nutellatosti
10 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte nutella
15 min
Bekijk recept
Chocoladetaart met gekaramelliseerde hazelnoten
35 min
Nagerecht
Bekijk recept