1 Verwarm de oven voor op 175 graden. Begin met het maken van de crêpes door de bloem, suiker, zout, melk, 4 eieren en boter in een blender te doen. Door een blender te gebruiken zorg je ervoor dat het beslag de goede textuur krijgt, die lijkt op slagroom. Mix het mengsel goed totdat het een gladde textuur heeft en bubbeltjes vormen aan de bovenkant, dit duurt ongeveer 30 seconden. Laat het beslag minstens 15 minuten op kamertemperatuur staan. Verwarm een pan met anti-aanbaklaag en laat wat boter smelten. Doe een kwart van het beslag in de pan en zorg dat een zo groot mogelijk deel van de bodem bedekt is, zorg dat ze zo dun mogelijk zijn. Bak de crêpes ongeveer 2-3 minuten totdat de bodem goudbruin is. Maak de crêpe voorzichtig los van de pan met bijvoorbeeld een rubber spatel en kantel hem, bak vervolgens nog een minuutje. Ga zo door met de rest van het beslag. Leg 4 crepes op de bakplaat met het bakpapier en leg 2 plakjes ham op ieder. Breek een ei boven de ham in het midden en vouw vlug de randjes naar het midden, zorg wel dat je een stukje in het midden open houdt zodat je goed de inhoud kan zien. Maak het geheel nog lekkerder met wat zout en peper en bak het in de oven totdat je ei gaar is maar de dooier nog steeds zacht, ongeveer 12 minuutjes. Als de crêpes klaar zijn haal je ze uit de oven en presenteer ze op een leuk bordje of een mooie houten plank en maak het geheel af met wat fijngesneden bieslook. Als lunch geserveerd met wat salade,of feestelijk ontbijtgerechtje of apart tussengerecht bij een dineetje.