2 Doe de Solo samen met de suiker en het zout in een mengkom. Meng met de mixer goed door mekaar tot een homogene massa. Zeef de bloem over het beslag en meng opnieuw.
3 Verdeel het deeg in twee gelijke porties. Zet één portie opzij en kneed het cacaopoeder door de andere portie. Wikkel beide porties afzonderlijk in huishoudfolie en laat ze twee uur rusten in de koelkast.
4 Rol het bleke deeg uit tot 1 centimeter dikte. Rol het donkere deeg tot een worst van 2 à 2,5 centimeter diameter.
5 Klop het eiwit los in een kopje en bestrijk hiermee het bleke deeg. Leg hierop de worstmvan donker deeg en rol het bleke deeg op. Wikkel deze worst in huishoudfolie en laat opnieuw een half uurtje rusten in de koelkast.
6 Snijd de worst met een scherp mes in schijfjes van ongeveer een centimeter dik.
7 Bekleed een bakplaat met bakpapier of een siliconenmatje en leg hierop de tweekleurenkoekjes. Schuif ze in de oven en laat ze 20 minuten bakken. Laat de koekjes afkoelen op een rooster.