Halloween Chocolade Cake

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voorverwarm de oven op 180C°
  • 2 Meng de cacao poeder, zelfrijzende bloem en de suiker samen
  • 3 meng de eieren erbij
  • 4 Voeg de melk toe
  • 5 Voeg de boter toe
  • 6 Meng goed tot een homogene massa
  • 7 Giet in een ronde cake vorm
  • 8 Bak gedurende 45 tot 60 min
  • 9 Laat afkoelen1
  • 0 snij de achterkant van de cake af (ongeveer 2/3)1
  • 1 giet lopende chocolade over de cake1
  • 2 maak van de 1/3 de kleine grafvormpjes1
  • 3 maak met de rolfondant de zerkjes1
  • 4 kleur met de kleurmiddel1
  • 5 maak letters met de marsepein1
  • 6 versier hiermee de cake

Halloween Chocolade Cake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Halloween-oven-pompoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Halloweenrecept Pompoensoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
De behekste pompoentaart (Halloween)
0 min
Bekijk recept
Halloweenrecept Halloween Pompoensoep
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept