Zoek
Halloween Chocolade Cake
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
85 gram cacao poeder
200 gram zelfrijzende bloem
375 gram donker bruine suiker
4 eieren
200 ml melk
175 gram boter
marsepijn
rolfondant
kleurstof
lopende chocolade
Bereiding
1
Voorverwarm de oven op 180C°
2
Meng de cacao poeder, zelfrijzende bloem en de suiker samen
3
meng de eieren erbij
4
Voeg de melk toe
5
Voeg de boter toe
6
Meng goed tot een homogene massa
7
Giet in een ronde cake vorm
8
Bak gedurende 45 tot 60 min
9
Laat afkoelen1
0
snij de achterkant van de cake af (ongeveer 2/3)1
1
giet lopende chocolade over de cake1
2
maak van de 1/3 de kleine grafvormpjes1
3
maak met de rolfondant de zerkjes1
4
kleur met de kleurmiddel1
5
maak letters met de marsepein1
6
versier hiermee de cake
Halloween Chocolade Cake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Halloween-oven-pompoen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Halloweenrecept Pompoensoep
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
De behekste pompoentaart (Halloween)
0 min
Bekijk recept
Halloweenrecept Halloween Pompoensoep
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept