1 Klop de margarine en de 2 soorten suiker samen licht en luchtig met een elektrische klopper.
2 Voeg de eieren er één voor één aan toe.
3 Voeg het vanille-extract en de kleurstof toe en klop tot je een mooie, egale kleur bekomt.
4 Zeef de bloem, de gist en het snuifje zout.
5 Voeg de helft hiervan toe aan het beslag en meng gedurende een minuut op lage stand (om te vermijden dat de bloem te fel opstuift).
6 Voeg dan de helft van de melk toe en meng ook met het beslag.
7 Herhaal met 2e helft bloem/zout/droge gist-mengsel en dan 2e deel melk tot alles goed gemengd is (mag op hogere stand).
8 Verwarm de oven voor op 175°C.
9 Verdeel met een lepel of spuitzak kleine hoopjes beslag op een met een bakpapier beklede bakplaat.1
0 Laat ongeveer 2 cm afstand tussen de hoopjes, zodat de koekjes niet aan elkaar vastkleven.1
1 Bak de koekjes gedurende 10 à 12'. Wanneer ze lichtjes terugveren en wat beginnen verkleuren aan de rand, zijn ze klaar.1
2 Laat ze nog 2 minuten afkoelen op de bakplaat en vervolgens verder op een taartrooster.1
3 Als ze helemaal zijn afgekoeld, kan je ze vullen met banketbakkersroom, vanillefrosting, confituur, chocoladeganache, crème-au-beurre, ... en eventueel verder decoreren volgens eigen inspiratie.1