6 5) Blijf snel roeren op een matig vuur tot het deeg een bal vormt die van de bodem loskomt.
7 6) Laat het deeg enkele minuten rusten.
8 7) Roer er één voor één de eieren door. Wacht telkens tot het vorige ei helemaal opgenomen.
9 8) Schep met behulp van 2 soeplepels bergjes soezendeeg op een ingevette bakplaat.1
0 9) Bak de soesjes 20 tot 30 minuten (tot ze goudgeel zijn) in de voorverwarmde oven. 1
1 Onder tussen maken we de chocoladesaus en de chocomousse1
2 Chocoladesaus1
3 1) Smelt de chocolade (200g) in een pan op een laag vuurtje.1
4 Chocomousse 1
5 1) Smelt de chocolade in een pan op een laag vuurtje.1
6 2) Klop de poedersuiker met de slagroom halflopend.1
7 3) Voeg de lauw gesmolten chocolade toe. 1
8 4) Klop verder tot de mousse halfvast wordt.1
9 Als de soesjes klaar zijn neem je ze uit de oven en maak je ze los van de bakplaat. Eenmaal dat de soesjes zijn afgekoeld, knip je ze net niet doormidden. Daarna dop je ze in de chocoladesaus en laat je dat afkoelen tot de chocolade is opgesteven. Vervolgens nemen we de slagroom erbij en scheppen met behulp van een klein lepeltje slagroom op het lepeltje en doen we dat in de soesjes.2