Sinterklaaskoekjes

10
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de marsepein en meng met de eidooier tot een zo glad mogelijk mengsel. Roer de boter romig met de poedersuiker en meng met de marsepein. Voeg de noten en het fruit toe. Voeg eventueel nog iets meer bloem toe tot je een homogene stevige massa krijgt. Zet een uurtje in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 170°c. Rol het deeg uit (ongeveer ½ cm) en steek vormpjes uit. Leg ze op een siliconenvel. Maak een mengsel van losgeklopt eiwit, de suiker en de amandelschilfers. Bestrijk de koekjes hiermee en bak ze een kwartiertje tot ze mooi goudkleurig zijn. Laat afkoelen op een rooster

Sinterklaaskoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde Sinterklaaskoekjes.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Sinterklaas En Zwarte Pietkoekjes.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pepernootjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde Sinterklaaskoekjes.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Sinterklaas En Zwarte Pietkoekjes.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pepernootjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept