brownies

12
65 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zorg dat de oven voorverwarmd is op 200 graden Celsius
  • 2 Maak kleine brokjes van de helft van de pure chocolade Smelt de rest van de pure chocolade en de boter. Dit kan au bain Marie of in de magnetron
  • 3 Klopt de eieren in een kom los en voeg het suiker toe
  • 4 Roer langzaam het mengsel van chocolade en boter door het ei
  • 5 Voeg tot slot het meel, het bakpoeder, de vanillesuiker, de stukjes noot en een mespuntje zout toe. Meng het geheel vervolgens goed door. Gebruik hiervoor een pollepel
  • 6 Vul een bakvorm met het mengsel. Strooi vervolgens de halve noten eroverheen
  • 7 Bak het geheel 30 tot 40 minuten gaar in de voorverwarmde oven. Met een sateprikker kun je kijken of de brownie gaar is. Zorg vooral dat het niet te droog wordt.
  • 8 Laat de brownie afkoelen, snijdt hem in stukken en strooi voor het serveren nog wat cacaopoeder over de brownie voor wat extra smaak.

brownies is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept