Opgerolde Kniepertjes gevuld met

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed de ingrediënten met het water tot een stevig deeg.
  • 2 Het verwarmde wafelijzer insmeren met wat boter.
  • 3 Maak bolletjes ter grootte van een pingpongballetje.
  • 4 Het deeg in het midden van het wafelijzer leggen.
  • 5 Bak de wafels boven een matig vuur of met matige hitte aan twee kanten mooi bruin.
  • 6 Rol ze daarna onmiddellijk op om een handvat van een houten lepel.
  • 7 Je kunt de wafeltjes bij het opdienen vullen met slagroom.

Opgerolde Kniepertjes gevuld met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemengde crostini uit Toscane
30 min Voorgerecht
Bekijk recept