2 Meng de cacao met het water, laat deze eventjes intrekken. Klop de eieren met de suiker, olie en vanillesuiker. Voeg hierbij het water met de cacao toe, roeren. Voeg hierbij de bakkingpoeder en beetje bij beetje het bloem, goed mengen tot een homogeen massa. Neem een taartvorm, insmeren met boter, (moet niet gesmolten worden, het kan ook zo), doe er nog een klein beetje bloem bij en schud met je taartvorm, tot je een egaal beklede taartvorm hebt.
3 Je plaatst je taartvorm in de oven en na een halfuur prik je erin om na te checken of het gebakken is.
4 Naar eigen wens, kan je creme anglaise maken.
5 recept: 1 liter melk, een vanillestokje, 8 eigeel en 200 gr suiker
6 200 gr suiker mengen met het eigeel tot dat het homogeenmassa bijna wit wordt
7 de melk aan de kook brengen met het vanillestokje
8 de melk van het vuur halen, en het eigeelmengsel er rustig aan toevoegen al roerend.
9 Ondertussen smelt je de chocolade au bain marie. Als het gesmolten is, haal je 't van het vuur en voeg je hier room al roerend toe, ook beetje bij beetje.1
0 Je snijdt je cake in 2, je smeert je creme anglaise er tussen, je legt je bovenste deel er terug op. Nu smeer je je chocolade erover.1
1 Hier heb je dan swerelds zachte, luchtige lekkere niet te straffe en droge chocoladecake EVER. Snijd deze in kleine kubussen zoals op de foto.