Key Lime Pie

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bedek een springvorm van ongeveer 24cm doorsnede met wat bakpapier op de bodem.
  • 2 Verkruimel de koekjes in een blender, met de hand of door ze kapot te slaan met een deegrol.
  • 3 Smelt de boter in een pannetje op het vuur of door het kort op een lage wattage in de microgolfoven. Zorg dat de boter niet bruin wordt.
  • 4 Vermeng de gesmolten boter met de koekjeskruimels. Afhankelijk van de droogheid van de koekjes zal je meer of minder boter moeten toevoegen. Het is de bedoeling dat je een licht vochtige massa hebt die goed aan elkaar blijft plakken als je het samenduwt.
  • 5 Bedek de bodem en de rand van je springvorm met het kruimeldeeg, duw goed aan.
  • 6 Rasp de limoenen en pers hun sap uit.
  • 7 Klop de gecondenseerde melk samen met het limoensap luchtig. Giet het in je springvorm uit boven op de bodem.
  • 8 Klop de eiwitten samen met de suiker op totdat het stijf is. Verdeel het over de gecondenseerde melk als afdekking van de taart.
  • 9 Bak de taart voor 10 min in een oven aan 180°C. Dit zal vooral het eiwit wat kleuren.1
  • 0 Strooi na het bakken onmiddellijk met de limoenrasp. Laat de taart afkoelen en laat enkele uren in de koelkast staan voor het serveren. Deze taart kan je in de koelkast maximum 3 dagen bewaren.1
  • 1 ENJOY!!! =)

Key Lime Pie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpie met kip, champignons en dragon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double trouble pie cake
2 uur-
Bekijk recept

Key lime pie
55 min Gebak
Bekijk recept
Key Lemon Pie
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Key Lime Pie (limoentaart Uit Florida)
20-30 min -
Bekijk recept
Key Lime Pie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept